Show med Friesers i frihet - Sweden International Horse Show

Show med Friesers i frihet

  0 Comments

Santi Serra bjuder på en maffig och charmig show. 29 år gammal har spanjoren hunnit uppträda världen över med sina populära frihetsnummer. Nu kommer han för första gången till Sverige och Friends Arena. Med sig har han några av hästvärldens vackraste varelser: tre svarta frieserhästar och en isabellfärgad lusitano.

Tre frieserhästar och en lusitano i full frihet. Dessutom ackompanjeras han av sina busiga och kvicka hundar.

– Jag älskar att uppträda, så jag är superglad över att äntligen få komma till Sverige och Stockholm, säger Santi Serra.

Santi är numera världskänd för sin magiska kommunaktion med hästarna, för sin frihetsdressyr helt utan tvång och för sin vänskap med djuren.

– Jag är inte ute efter underkastelse i frihet. Jag vill ha fria hästar i hela deras storslagenhet, som älskar att jobba, menar han och tillägger:
– När jag stannar upp och reflekterar över mitt liv får jag ståpäls på armarna. Att få jobba med det här är det bästa som hänt mig i livet.

Se Santi Serra och hans hästar och hundar uppträda under fredagskvällen, lördagens matiné + kväll samt söndagskvällen under Sweden International Horse Show.