Alizée Froment- Mistral’s Last Dance - Sweden International Horse Show

Alizée Froment- Mistral’s Last Dance

  0 Comments

Världsartisten Alizée Froment kommer med sin nya trollbindande frihetsshow med Grand Prix-dressyr.
Hon är toppryttaren som har banat ny väg  med bettlös dressyr med grand Prix-rörelser blandat med vacker frihetsdressyr.

Alizée Froment har skapat ett nytt världsnummer där hon introducerar sin nya häst Sultan samtidigt som hon kommer för att pensionera sin älskade superhäst Mistral. Mistral gör sitt livs sista framträdande i Stockholm, i arenan och med publiken de båda känner starkt för. Det var Alizées egna dröm att få avsluta den unika hästens och hennes själsfrändes karriär just i Friends Arena och tillsammans med den svenska publiken.

– Jag arbetar med ett väldigt speciellt nummer för avtackningen av Mistral tillsammans med hans son Sultan, säger Alizée.

Alizée och Mistral uppträdde i Stockholm 2015 då till stående ovationer och det blev ett riktigt genombrott för henne som artist.

– Stockholm kommer alltid att vara speciellt för oss. När tankarna om att pensionera Mistral började ta form så var det här vi ville göra det.

Se dem under kvällsföreställningarna fre-, lör- och söndagen samt med ett kortare nummer under familjematinén på lördagen.

Se hela programmet och köp biljetter här