Alizée Froment - Mistral's Last Dance - Sweden International Horse Show

Alizée Froment – Mistral’s Last Dance

  0 Comments

” Mitt livs Show” . Världsartisten Alizée Froment kommer med sin nya trollbindande frihetsshow.
Hon är toppryttaren som har banat ny väg  med bettlös dressyr med grand Prix-rörelser blandat med vacker frihetsdressyr. Till Sweden International Horse Show kommer hon med en helt ny specialshow som en hyllning till sin häst Mistral.

Alizée Froment har skapat ett nytt världsnummer där hon introducerar sin nya häst Sultan samtidigt som hon kommer föra att pensionera sin älskade superhäst Mistral. Mistral gör sitt livs sista framträdande i Stockholm, i arenan och med publiken de båda känner starkt för. Det var Alizées egna dröm att få avsluta den unika hästens och hennes själsfrändes karriär just i Friends Arena och med den svenska publiken.

– Jag arbetar med ett väldigt speciellt nummer för avtackningen av Mistral tillsammans med hans son Sultan, säger Alizée.

Alizée och Mistral uppträdde i Stockholm 2015 till stående ovationer och det blev ett rikigt genombrott för henne som artist.

– Stockholm kommer alltid att vara speciell för oss. När tankarna om att pensionera Mistral började ta form så var det där vi ville göra det.

Se dem under kvällsföreställningarna fre-, lör- och söndagen samt med ett kortare nummer under familjematinén på lördagen.

Se hela programmet och köp biljetter här