Irländarna klara för Friends Arena - Sweden International Horse Show

Irländarna klara för Friends Arena

  0 Comments

Uppdatering: Tidigare uttagna Cian O’Connor, Irland, har lämnat återbud.

Revansch. Det enda ordet kan sammanfatta Malin Baryard Johnssons uttagning av irländarna Bertram Allen och Cian O’Connor till Sweden International Horse Show den 30 november – 3 december.
– Vi kommer att behöva rida på topp för att besegra de här två toppryttarna men vi vill ta utmaningen, säger SIHS sportchef Malin Baryard Johnsson.

Vi minns dramatiken i lagtävlingen från EM i Göteborg. Sverige var i ledningen inför den sista omgången men Irland red bättre och snodde åt sig guldet.

Nu bjuder Malin Baryard Johnsson i egenskap av sportchef för SIHS in två av EM-guldmedaljörerna till Sverige och Stockholm.

– Det här är två av världens vassaste ryttare. Vi kommer alla att få bjuda på riktiga topprestationer för att få några av de där bilarna som Bertram har för vana att plocka med sig hem, säger Malin Baryard Johnsson. Bertram Allen har vunnit inte mindre än sex Volkswagenbilar i Stockholm de senaste två åren.

Sweden International Horse Show behåller sitt koncept med topptävlingar mellan världens bästa ryttare. Till hoppklasserna är 18 ryttare och 36 hästar inbjudna för att tävla i 6 klasser.

Förutom hoppstjärnorna kommer SIHS med världens mest prestigefulla dressyrtävling – Saab Top 10 Dressage – världscupen i fyrspann och en spännande tävling i inomhusfälttävlan.

För helgens program och biljetter se här