EFTERLYSNING! Är din häst en stjärna? - Sweden International Horse Show

EFTERLYSNING! Är din häst en stjärna?

  1 Comment

– Hästaudition för stjärnhästar till Sweden International Horse Show.
Plats: Stora Wäsby, Upplands Väsby
Datum: 25 april

Har du en Bingo eller Oscar hemma i stallet som längtar efter att stå i rampljuset? Underbara stjärnhästar som Bingo och Oscar har genom åren uppträtt i Friends Arena och burit många kändisar och toppryttare till minnesvärda segrar. Nu söker Sweden International Horse Show fler stabila stjärnor till hästar för tävlingarna i Friends Arena och till träning och tävling i Stjärnornas Hoppning och Stjärnstafetten.

Evenemanget söker stabila, väl grundridna hästar, gärna med erfarenhet av tävling eller showliknande omständigheter, som har kapacitet att hoppa upp till en meter, och som klarar av att ha olika ryttare med varierande riderfarenhet på ryggen.

Är du och din häst intresserade av att vara med i Sveriges största ridsportevenemang så missa inte chansen att komma på audition. Kändisar från tidigare års Stjärnornas Hoppning kommer vara på plats i Upplands Väsby den 25 april för att hjälpa till med provridningen.

Hästuttagningar – Audition den 25 april Tisdagen den 25 april är det audition för stjärnhästarna på Stora Wäsby Ridklubb i Upplands Väsby utanför Stockholm, med start 10:00.

För att komma med som stjärnhäst i Sweden International Horse Show ska hästen klara att hoppa hinder på 90 cm med sin ägare eller ordinarie ryttare, för att därefter klara att hoppa 80 cm-hinder med en ridvan tidigare deltagare i Stjärnornas Hoppning eller motsvarande och slutligen hoppa max 60 cm med en mindre ridvan ryttare. Vid tillfället görs också ingående intervjuer med hästägare och ryttare.

Anmälan till audition görs till Fabian Rodhe 070 56 56 990, fabian@rodhe.org, eller Erika Håkansson, 070 510 51 31, info@minirider.se

Senaste anmälningsdag fredag 21 april.

Uttagningarna är öppna för alla som vill komma och titta!

Häst-och säkerhetsansvarig för Stjärnornas Hoppning Kristian von Krusenstierna är på plats och ansvarar för uttagningarna tillsamman med tränare Lena Bredberg.

Bilden: Anna Book och Bingo under Stjärnornas Hoppning 2016