Jens Fredricson och elever gör unikt hoppnummer - Sweden International Horse Show

Jens Fredricson och elever gör unikt hoppnummer

  0 Comments

Sweden International Horse Show 2018 börjar ta form.
Några som tränar på ett nytt och unikt nummer är hoppstjärnan Jens Fredricsson och hans elever från Ridskolan Strömsholm.
– Ridskolan Strömsholm fyller år 150 år och det ska bli roligt att få avsluta jubileumsåret med en fartfylld föreställning på Friends Arena, berättar Jens Fredricson.

 Kunskap, passion, engagemang och samspel är saker det finns gott om hos Ridskolan Strömsholm. Inom ramen för ett 150-års firande skapar nu stallmästare Jens Fredricson tillsammans med elever och lärare från skolan ett specialnummer till Sweden International Horse Show den första advent-helgen på Friends Arena.

– Det är oerhört kul att få göra det här! Vi har en bra idé som vi har arbetat fram tillsammans med SIHS.  Vi håller nu på att finjustera och arbeta fram fartfylld hoppshow tillsammans med elever och lärare, fortsätter Jens.

Samspel och kunskap är byggstenarna i framträdandet som kommer att repeteras hela sommaren och hösten. Publiken på Friends Arena kommer att kunna se resultatet under tre föreställningar; fredag eftermiddag, lördag kväll och söndag eftermiddag.

Ulf Rosengren, ordförande SIHS, är extra glad över samarbetet med Jens Fredricson.

– Jens är något helt unikt i Sverige. Hans enorma kunskap och erfarenhet, som sträcker sig vida längre än en ryttares, tillsammans med hans förmåga att föra den kunskapen vidare på ett lätt och underhållande sätt är enastående.