Besökare - Sweden International Horse Show

Besökare

En av Sveriges största ridsportmässor

Kom och shoppa i den över 15 000 kvm stora ridsportsmässan. Mässan ligger inne i arenan under samma tak som showarenan. Har du en föreställningsbiljett gäller den som entré till mässa hela samma dag som föreställningen.

I år firar vi 25 år med en massa härliga nyheter och ännu  mer utställare. Förutom att vi vill fira vår födelsedag tillsammans med er så är vi väldigt stolta över att kunna presentera ett fantastiskt program och utökad mässyta. Numera så växer mässan även på hela våning 3. Publiköverfarterna vid hästgångarna till framridningen stängs. Istället öppnas två nya trappor upp i hörnen bak mot norra delen av arenan. Allt för att optimera publikflödet och säkerheten.

Mässans öppettider
Torsdag: 16.00 – 20.30
Fredag: 9.00 – 22.00
Lördag 9.00 – 21.30
Söndag 9.00 – 21.00

Här kan du se hela listan över årets utställare, nu i två plan!

Utställare 2017 (pdf)

Planskiss Markplan – Planskiss Markplan (pdf)

Planskiss Läktare – Planskiss Läktare (pdf)

Är du intresserad av en en utställningsplats titta här

BLACK FRIDAY – Jubileumsfynda!!

happy hourlågis

I år fyller vi 25 år och har en rad roliga nyheter att presentera! Jubileumsfynda på vår egen Black Friday!

Missa inte chansen att göra riktiga fynd på mässan! Det är Black Friday och jubileumsdag hela dagen på fredagen och mässan är fylld med erbjudanden bland årets utställare.

Mässan och Black Friday är öppen för alla med någon föreställningsbiljett till fredagen och ingår  bla i den rabatterade halvdagsbiljetten ”Super Friday deal” som innehåller ett utökat program under fredagseftermiddagen och kvällen.

Här hittar du årets erbjudanden