Besökare

En av Sveriges största ridsportmässor

Kom och shoppa i den över 15 000 kvm stora ridsportsmässan. Mässan ligger inne i arenan under samma tak som showarenan. Har du en föreställningsbiljett gäller den som entré till mässa hela samma dag som föreställningen.

I år firar vi 25 år med en massa härliga nyheter och ännu  mer utställare. Förutom att vi vill fira vår födelsedag tillsammans med er så är vi väldigt stolta över att kunna presentera ett fantastiskt program och utökad mässyta. Numera så växer mässan även på hela våning 3. Publiköverfarterna vid hästgångarna till framridningen stängs. Istället öppnas två nya trappor upp i hörnen bak mot norra delen av arenan. Allt för att optimera publikflödet och säkerheten.

Håll utkik! Hela utställarlistan publiceras den 1 nov!

Mässans öppettider
Torsdag: 16.00 – 20.30
Fredag: 9.00 – 22.00
Lördag 9.00 – 21.30
Söndag 9.00 – 20.45

Är du intresserad av en en utställningsplats titta här

BLACK FRIDAY – Jubileumsfynda!!

happy hourlågis

I år fyller vi 25 år och har en rad roliga nyheter att presentera! Jubileumsfynda på vår egen Black Friday!

Missa inte chansen att göra riktiga fynd på mässan! Det är Black Friday och jubileumsdag hela dagen på fredagen och mässan är fylld med erbjudanden bland årets utställare.

Mässan och Black Friday är öppen för alla med någon föreställningsbiljett till fredagen och ingår  bla i den rabatterade halvdagsbiljetten ”Super Friday deal” som innehåller ett utökat program under fredagseftermiddagen och kvällen.

I mitten på november kommer listor upp med alla erbjudanden!

Årets nyheter på showarenan: Den absoluta världstoppen, med bland annat alla guldmedaljörer från EM i alla discipliner – hoppning, dressyr, körning och inomhusfälttävlan – kommer vara på plats. Vi presenterar även en världsnyhet och ett nytt exklusivt mästerskap! Saab Top 10 Dressage. Världens nu största dressyrtävling med de tio högst rankade ryttarna.

Stallbacken på mässan kommer även i år att fyllas med många olika rashästar att klappa på och som uppträder i mässpaddocken hela helgen.

Årets shownummer:
Två väldigt charmiga showartister kommer till oss i år.
Santi Serra med sina svarta frieserhästar och två superglada hundar visar vad de kan göra inom frihetsdressyr.
Rosi Hochegger tillsammans med sin prickiga häst visar båda på en stor komisk talang. Ett oemotståndligt shownummer som både värmer i hjärtat och sätter skrattmusklerna i arbete.
Se dem under kvällsföreställningarna fre, lör och sön samt i mindre format under familjematinén.