Stallbacken - Hästar i Sverige - Sweden International Horse Show

Stallbacken – Hästar i Sverige

Kom och upplev Stallbacken och matområde med food trucks

Ett ställe att hänga med och runt hästar nere på mässan. Här finns ca 30 olika hästraser som du kan klappa och mysa med, food court med flera olika food trucks och en mässpaddock med sittplatsläktare som har ett packat schema hela helgen.

SUCCÉN TILLBAKA!

AGRIA MED VÄNNER – Agrias djurvärld flyttar in

Du har väl inte missat att Agria Djurförsäkring bygger upp en hel avdelning med andra djur än hästar? För stora och små finns det nu möjlighet att klappa och umgås med en mängd olika djur.

I Agrias hagar kommer det finnas miniatyrhästar på plats hela mässans öppettider.

Du kommer också kunna träffa  hamstrar, kaniner, nån papegoja och någon hund på lite olika tider. Djurambulansen är på plats hela tiden och en mängd montertävlingar. Dessutom flyttar Agrias ponnyklubb in på Stallbacken med med lite olika aktiviteter.

– Vi lever och andas djur varje dag.  Vi vill att besökarna ska få ta del av vår härliga värld. Det kommer att bli flera olika sorters djur och många roliga djurmöten, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef Agria Smådjur.

 

Alla med en föreställningsbiljett har fri tillgång till mässan och Stallbacken hela samma dag som biljetten gäller.

 

SVERIGES ALLA HÄSTRASER

vinterbild_600

 

Du har väl inte missat att du kan mysa med massor med olika hästar när du besöker evenemanget och mässan? Alla barn och vuxna som älskar hästar kan lära känna och klappa på någon av Sveriges alla Hästraser nere på Stallbacken. Och alla är där för att träffa just dig!

Bakom projektet Sveriges alla Hästraser står Svenska Hästavelsförbundet. På Stallbacken finns hästar på plats som representanter från de olika hästraserna  i Sverige. Och visst finns det en häst för alla!  Vilken kommer bli din favorit?

 

Rashästastllet2lågis 141128 RT

PADDOCKPROGRAM

Mässpadocken ligger nere på Stallbacken. Under hela evenemanget har den ett späckat schema.

IMG_0699

Rashästarna och avelsföreningarna visa upp vad de kan med fantastiska uppvisningar från landets alla hörn. Paddocken har också en sittplatsläktare och ligger i anslutning till de food trucks som står uppställda nere på Stallbacken. Den perfekta matpausen med andra ord!

Fotografi 4- Therese Hubner

 

Just nu tränas och jobbas  det på runt om bland landets alla avelsföreningar. Missa inte möjligheten att se vad hästsverige kan erbjuda, minst, störst, vackrast, snabbast, starkast…

Paddockprogrammet i helhet presenteras här senare under hösten.

Foto: Therese Hübner, Roland Thunholm