Utställare - Sweden International Horse Show

Utställare

SWEDEN INTERNATIONAL HORSE SHOW – 30 nov -3 dec

Med närmare 90 000 besökare så är nu Sweden International Horse Show och ridsportsmässan störst i Sverige. Mässan ligger under samma tak som showarena och framridning – mitt inne på arenan. En helt unik lösning inom världens hästevenemang.

Utställare 2017 (pdf)

KONTAKT:

Åsa Ambrus
asa.ambrus@swedenhorseshow.se
Bokning av monterplats
Telefon: 070-749 39 57

Anmalan_Mässan_2017 (pdf)

Application_form_Exhibition 2017  (pdf)

I år fyller vi 25 år och har en rad roliga nyheter att presentera! 

Jubileumsfynda på vår egen Black Friday!

Den för publiken oerhört populära Black Friday är en viktig dag under SIHS. I år vill vi uppmana alla till att vara med och fira våra 25 år med roliga erbjudanden denna dag! Alla kiosker runt arenan kommer bland annat att ha jubileumspriser.

Vi samlar som vanligt alla erbjudanden på hemsidan och skickar ut en länk till detta via vårt nyhetsbrev och våra sociala medier-kanaler. Detta är en sida som har mycket hög läsning varje dag. Den tredje mest lästa sidan på vår hemsida redan nu, så missa inte det!

Skicka in info om ert jubileumserbjudande senast den 10 nov! 

Har ni även något annat schemalagt spännande som händer i er monter under helgen? Autografskrivningar eller annan aktivitet. Skicka med detta så uppdaterar vi våra kanaler och hemsidan för helgen med alla aktiviteter på mässan. Det är ett mycket stort intresse för vad ni utställare gör på hemsidan! Så hjälp oss att få ut information så att publiken kan planera sina besök.

Förutom att vi vill fira vår födelsedag tillsammans med er så är vi väldigt stolta över att kunna presentera ett fantastiskt program och utökad mässyta. Numera så växer vi även på hela våning 3. Publiköverfarterna vid hästgångarna till framridningen stängs i år. Istället öppnas två nya trappor upp i hörnen bak mot norra delen av arenan. Allt för att optimera publikflödet och säkerheten.

Årets nyheter på showarenan:

Den absoluta världstoppen, med bland annat alla guldmedaljörer från EM i alla discipliner – hoppning, dressyr, körning och inomhusfälttävlan – kommer vara på plats. Vi presenterar även en världsnyhet och ett nytt exklusivt mästerskap! Saab Top 10 Dressage. Världens nu största dressyrtävling med de tio högst rankade ryttarna.

Stallbacken på mässan kommer även i år att fyllas med många olika rashästar att klappa på och som uppträder i mässpaddocken hela helgen.

Årets shownummer:
Två väldigt charmiga showartister kommer till oss i år.
Santi Serra med sina svarta frieserhästar och två superglada hundar visar vad de kan göra inom frihetsdressyr.
Rosi Hochegger tillsammans med sin prickiga häst visar båda på en stor komisk talang. Ett oemotståndligt shownummer som både värmer i hjärtat och sätter skrattmusklerna i arbete.
Se dem under kvällsföreställningarna fre, lör och sön samt i mindre format under familjematinén.

 

MATERIAL FRITT ATT ANVÄNDA FÖR UTSTÄLLARE: