Sweden International Horse Show, 27–30 november 2014 - Sweden International Horse Show

Sweden International Horse Show, 27–30 november 2014

  0 Comments

Nu tar svensk ridsport ett nytt stort kliv i sin utveckling. Vår sport tar plats i norra Europas största och modernaste arena.  Vår sport förtjänar inget mindre.

Organisationen som arrangerat Stockholm International Horse Show i tjugoett år och som i vissa delar även arrangerade RyttarVM i Stockholm 1990 tar ansvar för ett evenemang som ska engagera hela ryttarsverige. Därav det nya namnet Sweden International Horse show. Vi ska engagera alla ryttare från alla hörn av vårt land och vi ska rymma de aktiviteter med häst som går att visa upp – allt inför en kunnig publik.

En folkrörelse som ridsporten genomgår en kontinuerlig utveckling hela tiden. Ibland tar utvecklingen större språng såsom vid RyttarVM 1990 och en ny sammanslagen organisation 1993 med ett nytt evenemang i dåtidens största arena, Globen. Nu blir det ett nytt stort språng där vi sträcker ut handen till alla som älskar hästar.

Det är detta som driver oss hästmänniskor, vår kärlek till hästen. Nu skapar vi nya förutsättningar för att fler ska få uppleva vår fantastiska sport i alla dess former.

Välkomna till Sweden International Horse Show.

Anders Mellberg,  Ordförande Svenska Ridsportförbundet

Ulf Rosengren,  Ordförande Sweden International Horse Show