Hitta hit - Sweden International Horse Show

Hitta hit

hittahit

SÅ HÄR TAR DU DIG TILL FRIENDS ARENA I STOCKHOLM

Kom gärna i god tid så du hinner fram i lugn och ro. Kom ihåg att oavsett vilken show du ska se har du tillträde till Friends Arena och den stora mässan under hela dagen.

Vi rekommenderar att du i största möjliga mån åker kollektivt till Friends Arena. Många besökare väntas till Sweden International Horse Show och till närliggande Mall of Scandinavia är julhandeln är i full gång. Planera gärna din resa på SL.se.

PENDELTÅG

Pendeltåg är ett av de smidigaste sätten för att ta sig till Friends Arena. Kliv av vid Solna station, ca 7 min från Stockholm City och följ skyltning mot Friends Arena via den norra uppgången mot Stjärntorget och Mall of Scandinavia.

BUSSAR
Ett flertal busslinjer trafikerar området med hållplats Solna station som rekommenderad hållplats. Se sl.se för aktuella linjer och tidtabeller.

Busslinje 103 Arenastaden avgår från Solna Station och trafikerar området lördagar, söndagar samt helgdagar. Hållplats Arenan.

TUNNELBANA
Res med tunnelbanans Blå linje och kliv av vid stationerna Solna centrum eller Näckrosen. Att promenera till Friends Arena tar ca 15 minuter från vardera station.

SPÅRVAGN
Tvärbanan stannar vid hållplats den södra delen av Solna station, ca 10-15 minuter promenad till Friends Arena.

BIL & PARKERING
Väljer du att ta bilen ber vi dig vara ute i god tid – Stockholmstrafiken kan vara oberäknelig, och när många ska till och från samma plats samtidigt kan köer i närområdet uppstå.

Parkman och Mall of Scandinavia erbjuder parkering i Arenastaden. Garagen är stora, men inte obegränsade –Mall of Scandinavia är ett populärt besöksmål där många anländer med bil.

Ett bra tips är att välja en parkeringsplats en bit från arenan, för att antingen promenera eller åka kollektivt sista biten. Infartsparkering vid en pendeltågsstation är ett smidigt och prisvärd alternativ.

FÄRDTJÄNST OCH RÖRELSEHINDRADE MED EGEN BIL
Av- och påstigning sker vid Quality Hotel Friends, i nära anslutning till entré Hx. Följ skyltning via Råsta Strandväg eller från Kolonnvägen och över Signalbron.

Parkeringsplatser för avsedda för rörelsehindrade finns bland annat i Mall of Scandinavias garage.