Om arenan - Sweden International Horse Show

Om arenan

friendsarenainne

Årets största hästfest, Sweden International Horse Show, kommer återigen att inta Friends arena. Tävlingar, show och mässa – allt inne på samma arena i ett helt unikt upplägg för Sveriges alla hästälskare.

Friends Arena är Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna arenor. Med fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken, stängbart tak och en kringservice utöver det vanliga, får alla gäster en helt ny möjlighet att uppleva de stora ögonblicken.

Den moderna arenan erbjuder fantastiska möjligheter för evenmanget sett till tävlings- och showbana, stallar, framridning, mässområde och inte minst för publiken.

Arenan skräddarsys för tävlingarna. Själva planen delas av och innehåller både showarena, mässa och framridning. På den stora avdelaren kommer det att kunna visas rörlig bild. Ett helt unikt upplägg för ridsporten.

 

Friends Arena är, med stöd av Swedbank, namngiven efter antimobbningsorganisationen Friends, med syftet att ge organisationen ökade möjligheter att nå ut med sitt arbete till barn och unga i skolor och idrottsföreningar.

 

Läs mer om Friends Arena på www.friendsarena.se