Biljetter ute nu! - Sweden International Horse Show

Biljetter ute nu!

  0 Comments

Nu kan du köpa biljetterntill Sweden International Horse Show i Friends Arena 27-30 november 2014. I samband med biljettsläppet presenterades också årets program.

Från och med 2014 växlar Stockholmstävlingarna upp och flyttar in i en av norra Europas största arenor – Friends Arena. Även ridsportmässan tar ett stort kliv framåt och blir en av Sveriges största mässor för hästintresserade.
– Vi har arbetat hårt med programmet för att få till så bra och fina tävlingar och shownummer som möjligt, säger Ulf Rosengren, ordförande för Sweden International Horse Show.

Hela vintern har det planerats, funderats och slipats på programmet för det första Sweden International Horse Show. Flera stora tävlingar kommer att samsas med fantastiska shownummer. Men det blir också flera nya inslag.
– Friends Arena ger oss nya möjligheter. Till exempel får mässan en mycket större yta. Vi får också stora och bra ytor för uppvärmning och framridning, vilket kommer att ge bättre tävlingar och snyggare shower, säger Ulf Rosengren.

Över 10 000 kvm mässa ska fyllas med utställning, paddock och uppvisning av Sveriges alla 30 hästraser. På ett helt nytt sätt ska mässa, showarena samt framridning samsas inne på arenan. Allt under ett tak.

Årets stora nyhet är inomhusfälttävlan som redan på torsdagen inleder hela evenemangshelgen. Det blir första gången publiken får se fälttävlan inomhus i Sverige.
>> Läs mer HÄR

Precis som tidigare går det att köpa biljett till enstaka föreställningar, enstaka dagar eller till flera dagar. Nytt för i år är att alla läktarplatser har samma pris. Så passa på att haffa de bästa platserna först!

>> Läs hela programmet och köp biljetter HÄR