H&M släpper ridinspirerad kollektion - Sweden International Horse Show

H&M släpper ridinspirerad kollektion

  0 Comments

Idag lanserar H&M en ridinspirerad kollektion kopplat till Sweden International Horse show. För första gången någonsin ingår en tävlingskavaj för dam, baserad på den kavaj som Malin Baryard Johnsson kommer att tävla i under hösten och vintern.

Kollektionen heter We Love Horses Collection Limited edition och börjar säljas online på hm.com i begränsad upplaga från idag, den 5 november. Den kommer även att finnas till försäljning på plats under Sweden International Horse Show i H&M:s pop up-butik.

Ledorden för årets kollektion är preppy college-stil med en modern twist, ränder och utility-detaljer. Färgskalan är rött, vitt, marinblått och grönt. Allting såklart brandat ”We Love Horses”.

– Kläderna i kollektionen är anpassade efter livet i stallet. Vi satsar på riktigt dun i jackorna och har bland annat en lite längre ”down-coat” i sortimentet som vi just gjort lite längre och lagt till öppningsbara sprund baktill för att den ska vara bra att rida i. De övriga plaggen är baserade på H&M:s befintliga sortimentet, men med en sportig twist, som exempelvis en adderad revär på jackor och västar, säger Petra Leijon af Burén.