Tack för i år! Välkomna tillbaka! - Sweden International Horse Show

Tack för i år! Välkomna tillbaka!

  0 Comments

Vilka fantastiska dagar vi har fått uppleva på Friends Arena – spännande tävlingar, fantastiska shower och en härlig julstämning.

Det är svårt att välja ut höjdpunkter ur ett så fantastiskt program, men några inslag vi sent kommer att glömma är Cathrine Dufours fantastiska kür i Saab Top 10 Dressage, Boyd Exells rafflande uppvisning i fyrspannen, Jessica Springstens oslagbara omhoppning i H&M Sweden Grand Prix och islandshästarnas världscup. Även Lorenzos smått ofattbara skicklighet och den härliga stämningen i julavslutningen bär vi med oss ett bra tag.

Det gemensamma intryck alla våra ryttare och artister tar med sig från SIHS och Friends Arena är den fantastiska publiken. Det gör att stämningen blir unik och bidrar till att våra stjärnor vill komma tillbaka år efter år. Så ett stort tack till alla er som var på plats och bidrog till den härliga stämningen.

Nu ska vi i teamet summera veckan, ladda batterierna och börja planera för nästa års upplaga av Sweden International Horse Show. Vi ses väl på Friends arena igen den 26 – 29 november 2020?

Tack för i år och varmt välkomna nästa år önskar hela teamet bakom SIHS
Christin Ericsson, Event Director